Pissing Razors - Cast Down the Plague (1999)

Label: Noise

1. Mass Corruption (3:22)
  2. Truth in Disguise (2:59)
  3. Survival of Time (3:13)
  4. Cast Down the Plague (3:51)
  5. Box Life (3:52)
  6. Understand (2:51)
  7. Sympathy (3:25)
  8. Forever (3:04)
  9. Vexed (3:17)
  10. Away (3:52)
  11. Mistake No.1 (3:07)
  12. Reality of War (2:27)
  13. Train of Thought (3:22)
avatar van knoltor
Aardig potje trash/groove metal, maar niet te origineel. En naar mijn mening een ranzig slechte bandnaam. Gelukkig is de muziek niet zo slecht.

avatar van bennerd
Ik vind het juist een heerlijke bandnaam. (Dacht enkel dat het een Grindcore-band was, was dus (aangenaam) verrast.) Verder lijkt deze muziek wel ongelooflijk op Pantera en vooral Skinlab.

avatar van knoltor
In het geval van grindcore zou het een prima bandnaam zijn inderdaad. Dat is het echter niet, en dan vind ik zo'n naam echt nergens op slaan.
Overigens las ik ooit in een interview dat ze de band genoemd hadden naar het gevoel dat de zanger ooit had als hij plaste. Hij bleek toen te lijden aan een SOA. Op zich wel weer een aardig verhaal. Maar om daar nou je band naar te noemen...?
Maar je hebt gelijk: "Cast Down the Plague" staat bol van de Pantera- en Skinlab-grooves. Zoals ik al zei: niet al te origineel.