TLC - TLC (2017)

R&B
Label: Cooking Vinyl

1. No Introduction (3:02)
  2. Way Back (3:46)

6. Interlude (1:11)
  7. Start a Fire (4:02)
  8. American Gold (3:38)
  9. Scandalous (3:32)
  10. Aye MuthaFucka (3:16)
  11. Joy Ride (4:18)
  12. Way Back [Extended Version] (4:26)

met Snoop Dogg

13. No Scrubs [Remastered Version] * (3:32)
  14. Creep [Remastered Version] * (4:23)
  15. Unpretty [Remastered Version] * (4:38)
  16. Baby-Baby-Baby [Remastered Version] * (4:58)
  17. Diggin' on You (Remastered Version] * (4:09)
avatar van NewYorkCityLight
Ben best wel benieuwd naar dit album. De stem van T-boz blijkt na 20 jaar nog steeds goud waard te zijn. Jammer dat er zo weinig tracks op het album staan.

'Haters' is echt een enorme misser. Onbegrijpelijk dat dit op het album terecht is gekomen! Succesvol zullen ze toch niet meer zijn dus deze wanhopige poging is echt zwaar overbodig.

'Way Back' klinkt lekker! Goede comeback single. Had zo op 'CrazySexyCool' kunnen staan. 'It's Sunny' vind ik stiekem ook wel erg leuk ondanks dat ik niet verwacht dat dit voor veel mensen zal gelden. 'Joy Ride' is wel aardig maar duurt me net iets te lang.

avatar van Arrie
Way Back is heel fijn ja! Vind het wel raar om de naam TLC te blijven gebruiken terwijl Left-Eye er niet meer is...

avatar van Reijersen
TLC is terug dit jaar en natuurlijk zonder de overleden Lisa “Left Eye” Lopes. En eerlijk gezegd is het toch vooral de vinnigheid van deze dame die ik node mis op dit album. Het nummer Way Back (met Snoop Dogg) heeft hitpotentie en It’s Sunny is lekker vrolijk, maar voor de rest is het allemaal maar matig materiaal waar te weinig typische TLC stoerheid in zit. Het doet allemaal duidelijk geen recht aan hun eerdere hitalbums.