Woost - Rumour. Open Your Ears; (2007)

Label: Hazelwood

1. Deliverer (9:17)
  2. The Less I Eat (3:58)
  3. Warrior (4:12)
  4. Inten (4:34)
  5. Speak (3:01)
  6. Something Beautiful (4:03)
  7. In Your Company (3:21)
  8. Wanted List (2:15)
  9. Powertrap (3:50)
  10. Tie Me Down (3:18)
  11. Holy Man (9:16)
Gisteren waren ze te gast bij club lek, heb deze cd al een paar weken in bezit.. Was zeker een genoegen om naar te luisteren.. Melancholische Pop/rock, prettig in het gehoor, met diepgang.. Ben er nu een beetje klaar mee, het is zeker mijn smaak, maar naar een tijdje heb ik genoeg.. Zal hem affentoe nog is opzetten.. 4*

pietervanhaaren
Een zeer goed album!, goed geprocudeert, mooie songs, geweldig gitaarwerk, live is het nog mooier moet je voorstellen:P

anathema
Goede plaat, aangename verrassing uit Tilburg. Laat die arrogante rukbandjes (nadruk op ruk) uit GB maar thuisblijven, er komt de laatste tijd veel goeds uit NL (en België uiteraard).

Speak is een dramatisch nummer, met veel tranen, en een gevoelige snaar. Ik mag er zeer graag naar luisteren en ik zou wensen dat hier wat meer reacties kwamen..

avatar van Ludo
Onderschatte Nederlandse band, die wel wat meer succes had verdiend. Werden vaak omschrijven als een soort Nederlandse Belgenpoppers, maar ik hoor ook wel de Engelse invloed, de epische slottrack Holy Man ('Shine love') is bijvoorbeeld een combinatie van Doves met een Stereophnics-rafelrandje in de vocalen.