menu

Gene Loves Jezebel - Dance Underwater (2017)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Westworld

  1. Charmed Life (Never Give In) (4:25)
  2. Summertime (3:27)
  3. How Do You Say Goodbye (To Someone You Love) (5:01)
  4. IZITME (4:32)
  5. Ain't It Enough (3:23)
  6. Cry 4 U (3:15)
  7. Flying (5:11)
  8. World Gone Crazy (4:08)
  9. Chase the Sun (2:56)
  10. I Don't Wanna Dance Underwater (4:33)
totale tijdsduur: 40:51
zoeken in:
avatar van E-Clect-Eddy
3,5
Ze zijn terug... niet dat ik ze gemist heb, maar het is zo'n band waarvan je de naam gemakkelijk onthoud ook als je niet weet welk nummer daar bij hoort.

Dit is een alleraardigste terugkeer, alleen helaas hier en daar iets te veel effect op de stem van de zanger (al dan niet om iets te verbergen). Muzikaal zit het goed in elkaar, nergens vernieuwd maar het klinkt gewoon lekker. Geen Gothic Rock zoals weleer maar een soort ingetogen Alternative Rock, met heel fijne gedoseerde gitaren.

Bij de tournee moet je even opletten want er zijn twee act die deze bandnaam gebruiken, elk van de broertjes Aston heeft zijn eigen band. Dit album is dus van Jay Aston en niet van Michael.

avatar van Premonition
Dus geen comeback album, want de broertjes hebben het nog niet bijgelegd blijkbaar. Da's op zich geen straf, want wie zit hier nog op te wachten? Ik niet in ieder geval.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:42 uur

geplaatst: vandaag om 10:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.