Maud Geffray - Polaar (2017)

Frankrijk
Electronic / Pop
Label: Pan European

1. Polaar (4:07)
  2. Ice Teens (4:44)
  3. Voices from the Sky (2:28)
  4. Goodbye Yesterday (4:19)
  5. Sick of Love (3:29)
  6. In Your Eyes (4:35)

met Flavien Berger

7. Forever Blind (4:40)
  8. Standing by My Door (3:21)
  9. Kirsikka (3:46)
  10. High Side (3:54)
  11. Anna (1:54)
  12. In Your Eyes [Alternate Mix] (3:28)
Opener Polaar is een dusdanig mooi en betoverend nummer dat ik de rest wel moest horen!

Niet alles is net zo sprookjesachtig mooi, maar bij vlagen hangt er wel degelijk eenzelfde mysterieuze en soms zelfs dreigende toon. IJzig ook wel. Op die momenten denk ik aan Susanne Sundfør en consorten, maar er zijn ook momenten dat GusGus even door mijn hoofd flitst.

En ook voel ik af en toe een beetje en jaren '80 vibe. Soms ietwat lomp (maar nog steeds erg lekker) en op andere momenten adembenemend mooi. Een aparte combinatie waar ik nog wel even zoet mee ben.

Fijne ontdekking!

Wat jammer dat 1994 hier niet op staat. Echt een prachtige trip.