Kenji Minogue - En Dermee (2017)

Belgiƫ
Pop / Electronic
Label: Music Mania

1. Umpapalia (2:43)

met Umpapalia Hapipit Baraa

2. Pipi op Je Feest (4:12)
  3. Oekomta Mekaniken (3:06)
  4. Zotcool Nummer (4:05)
  9. Papa Ben (3:39)
  10. Tisnudammetmoendoen (2:32)
  11. Hoe Heet Jij? (4:38)
avatar van CWTAB
Prima tweede plaat van de uit de hand gelopen grap Kenji (absoluut niet serieus te nemen), weliswaar wat meer "vul" nummers zoals Jeneemodadde, Tusnadammetmoendoen, Watoetie.... Leuke piano versie ook van Naam Familienaam vanop de vorige plaat (zoals ze hem laatst op Vos-dag hebben gespeeld in Gent), de soundbyte in Pipi Op Je Feest had nu niet gehoeven voor mij.

Ollemollemee is zo onnozel, zo voor de hand liggend dat het weer retre-aanstekelijk is, Papa Ben heeft toch een bedenkelijk tekst (Papa Ben wil strelen, etc), absoluut prijsbeestje van deze plaat (voor mij toch, wss combinatie gitaren à Min Oeders & getrouwd met een Gentse ): Zotcool Nummer.

Eindejaarsmateriaal? Waarschijnlijk niet, maar uitstekende muziek voor in de auto en met de ramen open overal rond te cruisen

avatar van Supersid
0,5
Misschien mis ik iets maar ik heb bij vrijwel elk, nee echt élk nummer de bedenking: waarom wil / durf je dit überhaupt uitbrengen... Zowel tekstueel als muzikaal een niveau om ongemakkelijk van te worden, en dat is een ontgoocheling want ik heb erg veel sympathie voor het concept.