XXXTENTACION - Revenge (2017)

Label: Empire

1. Look at Me! (2:06)
  2. I Don't Wanna Do This Anymore (1:27)
  3. Looking for a Star (2:17)
  4. Valentine (2:32)
  5. King (1:52)
  6. Slipknot (3:29)

met Kin$oul en Killstation

7. YuNg BrAtZ (1:41)
  8. RIP Roach (2:49)

met Ski Mask the Slump God

Haroen
Dit is het beste wat je zult krijgen van de oude X. Deze mixtape zit vol met nummers die perfect zijn voor live shows. Zoals: RIP Roach en YuNg BrAtZ. Deze 2 nummers hebben een perfecte mix van goede opbouw, 'lijpe' beatdrop en explosiviteit.

Ik zou er alles voor over hebben om nu nog naar een live show te gaan van X maar jammer genoeg is hij overleden. Hij heeft een mooie discografie voor ons achter gelaten die nooit te vergeten is.

Kortom, als je van een stevige bass en explosiviteit houdt. Moet je zeker dit album in zijn geheel luisteren.