De-Phazz - Godsdog (1999)

Duitsland
Avant-Garde / Electronic
Label: Mole Listening Pearls

1. The Mambo Craze (4:08)
  2. Cafe Coca (4:41)
  3. Jazz Music (3:37)
  4. Steps Ahead (3:12)
  5. Zero Zero (4:01)
  6. Happiness (3:44)
  7. Squeeze the Trigger (2:45)
  8. April Shower (4:47)
  9. Godsdog (3:19)
  10. Low Budget Hotel (1:50)
  11. Time Slips (4:10)
  12. Havana Moon (3:11)
  13. Information (4:11)
  14. Next Message! (4:20)
  15. Radio Sol (1:45)
  16. Anchorless (5:17)
Van alle De-Phazz albums krijgt deze het meest mijn voorkeur (alhoewel de opvolger van een zelfde soort niveau is).
Lekkere relaxte muziek die behoorlijk fris klinkt.

avatar van FunkStar
Deze CD klinkt lekker zwoel, funky, jazzy. Geschikt voor een leuke cocktail-party of voor een regenachtige herfstavond met een glas wijn en een goed boek erbij.
Favoriet op het album is Happiness!

FunkStar schreef:
Favoriet op het album is Happiness!

De mijne ook , eigenlijk een alltime favourite. Erg goede band, die vele muziekstijlen weet te benaderen. Kende de band (Happiness) voornamelijk van de lounge cd die je bij Volkswagen ooit een keer kreeg

avatar van FunkStar
Klopt daar kende ik Happiness ook van!

avatar van Justinx
Weet je toevallig of daar ooit nog een tweede editie van is gemaakt? Erg goeie verzamelcd is dat zeg . Beste verzameling van lounge/jazz-artiesten die ik ooit gehoord heb.

avatar van FunkStar
Ik heb geen id, haha! Staat die lounge cd die je bij Volkswagen kreeg, hier ook?

avatar van Justinx
Nee, mag niet dacht ik . Het is nooit echt een verkochte cd geweest volgens mij. Kan het wel een gok wagen (let op de woordspeling)

Justinx schreef:

Inderdaad, mag niet.
Gewoon lekker blijven genieten van déze meer dan uitstekende cd!!!