Chrome Children Vol. 2 (2007)

Alternatieve titel: Peanut Butter Wolf Presents Chrome Children Vol. 2

Label: Stones Throw

1. Madlib the Beat Konducta - Chrome Dreams (1:22)
  2. MED - Rhymes with an L (1:28)
  3. Roc C - Living for the City (3:36)
  4. Chocolate Star - Stay with Me (3:22)
  5. Percee P - Reverse Part Two (3:06)
  6. Oh No - Gitback (3:17)
  7. Guilty Simpson - Money Motivated Movements (2:16)
  8. Madlib the Beat Konducta - Selah's Children (1:31)
  9. Baron Zen - Theme [Danny Breaks Remix] (3:00)
  10. Aloe Blacc - Happy Now? (3:33)
  11. J.Rocc - Bubbha's Dance (3:05)
  12. Gary Wilson - Soul Traveling (2:34)
  13. Clifford Nyren - Keep Running Away [Egon's Edit] (4:22)
  14. The Jazzistics - Marcus, Martin and Malcolm (3:26)
  15. James Pants - Murder (2:28)
  16. Arabian Prince - Strange Life (6:51)
avatar van WouterL
grappig album met een aantal zeer aardige instrumentals. vond vooral the jazzistics echt geweldig!! 4*

avatar van BoordAppel
Toch wel heel gaaf dat er vaker van dit soort projecten gratis worden aangeboden. Zeker als ze van deze kwaliteit zijn.

avatar van thomzi50
Laatste nummer van Arabian Prince. Als het degene is die ik denk dat het is, ben ik heel erg verbaasd dat 'ie nog rapt

raffael77
idd thomzi keek ff raar op toen ik zijn naam zag staan

avatar van thomzi50
Dit album wordt nu gereviewd op State.. Een beetje laat is het wel Ze zeggen daarin helaas ook niet of het wel of niet dé Arabian Prince is..

avatar van T.O.
Ja, dat is hij wel. Dat nummer komt oorspronkelijk uit 1984 trouwens

En dat is te horen

Percee P - Reverse Part II

Wat een productie

avatar van Reijersen
Heeft Peanut Butter Wolf hier niet iets mee te maken?
Erg aardig geheel. In ieder geval genoeg nummers die me kunnen boeien.

avatar van Osiris Apis
Uh, Peanut Butter Wolf is de oprichter/ eigenaar van Stones Throw.

avatar van FlyLo
Jammer dat Stones Throw bomvol zit met talentloze rappers. Zoveel prima producers die hun beats laten verkrachten door rappers als Percee P of Guilty Simpson.

avatar van Niek
FlyLo schreef:
Percee P slecht? Ik ken niet heel veel van hem maar ik heb zelden iemand zo horen flowen als Percee P op The Exclusive (op Jaylib-plaat). Iemand die dat kan, kun je onmogelijk een slechte rapper noemen. Bovendien heeft de man zijn strepen al ruimschoots verdient in al zijn battles eind jaren tachtig.

avatar van Stapler
Eind jaren 70 zelfs al, toch?

avatar van MJ_DA_MAN
Nou, toen begon ie al met rappen, maar dat stelde natuurlijk nog niet veel voor (hij was toen nog een kind).

avatar van Rhythm & Poetry
Begin jaren 60 al.

Percee P kan wel lekker flowen hoor, maar zijn stem is niet altijd even fraai om naar te luisteren.

avatar van Stapler
MJ_DA_MAN schreef:

oja, is ook zo.

avatar van FlyLo
Rhythm & Poetry schreef:
Begin jaren 60 al.

Exact.
Ik kan er echt niet naar luisteren, dat anderen dat wel kunnen heb ik al gemerkt (zie Perseverance)