Hans Zimmer - The Holiday (2006)

Duitsland
Score
Label: Varèse Sarabande

1. Maestro (3:54)
  2. Iris and Jasper (3:24)
  3. Kayak for One (1:31)
  4. Zero (2:45)
  5. Dream Kitchen (1:36)
  6. Seperate Vacations (1:48)
  7. Anything Can Happen (0:49)
  8. Light My Fire (1:14)
  9. Definetly Unexpected (3:35)
  10. If I Wanted to Call You (1:51)
  11. Roadside Rhapsody (1:39)
  12. Busy Guy (1:28)
  13. For Nancy (1:28)
  14. It's Complicated (1:00)
  15. Kiss Goodbye (2:33)
  16. Verso E Prosa (1:59)
  17. Meu Passado (1:25)
  18. The "Cowch" (2:42)
  19. Three Musketeers (2:45)
  20. Christmas Surprise (2:33)
  21. Gumption (3:45)
  22. Cry (2:39)
neo
In film word gesproken over Morricone. Zimmer verborg op zijn beurt enkele odes aan Morricone door in diens score het thema van Once Upon a Time in America te gebruiken. Merkwaardig, weet niet wat ik er nog meer over kan zeggen.

Vandaar ook bvb de eerste tracktitel 'Maestro'.

neo
En zie Secret of the Sahara van Morricone en vergelijk dat met het Gladiator thema. Kan echter ook toeval zijn.

avatar van JohnWilliams
En van John Williams:"Raiders March", en "Jaws Theme".

neo
Waarom plaats je dat hier?

avatar van JohnWilliams
Omdat die nummers voorkomen in deze film.
Jullie hadden het over Moriccone's Nummer Once Upon a Time in America, Jaws theme & Raiders March komen ook hierin voor.

Aha.

avatar van Diedier
Geweldige Soundtrack,Als ik hem luister heb ik een geweldig gevoel,De muziek betoverd je helemaal!

avatar van JohnWilliams
Als je zou stemmen zou het ook leuk zijn Diedier.

avatar van erik burger
Diedier schreef:

Een dikke 5*

dat betoverend...dat heb ik met Maestro..de eerste track, dan kan ik mn ogen sluiten en alle seizoenen voorbij zien komen...prachtig!

erik burger schreef:

ik heb hier niets aan toe te voegen. alles is hierbij gezegd. zeer schitterende score. een van de beter.

Lienbeat
't Is een feit, Hans Zimmer schrijft prachtige muziek.
En deze paste echt perfect bij de film x

Diedier schreef:

avatar van HANSZIMMER
Jah Prachtig he. Zet het album op en droom weg...

avatar van tbouwh
Maestro en de laatste twee nummers. Heerlijk
Verder een prettige score, maar binnen Zimmer's oeuvre een middenmotor.