Max Webster - Universal Juveniles (1980)

Canada
Label: Anthem

1. In the World of Giants (4:19)
  2. Check (2:37)
  3. April in Toledo (3:43)
  4. Juveniles Don't Stop (3:34)
  5. Battle Scar (5:51)

met Rush

6. Chalkers (3:46)
  7. Drive and Desire (3:56)
  8. Blue River Liquor Shine (4:30)
  9. What Do You Do with the Urge (3:21)
  10. Cry Out Your Life (5:36)
avatar van Bush Beast
Laatste CD van de Canadese rock band Max Webster. Vooral het nummer Battle Scar is bekend geworden onder liefhebbers van het Prog-Rock genre en vooral liefhebbers van Rush. Hierna viel de band uit elkaar en ging front man Kim Mitchell solo verder.

avatar van rushanne
Op April In Toledo en Battle Scar na niet echt een denderend album. Heb hem op LP en CD, doordat Rus meedoet. Maar voor de rest.........laat maar liggen

avatar van Dream Theater
Beetje avant garde symforock maar best wel leuk album. Battle Scar met Geddy Lee is veruit het beste nummer maar In the World of Giants,Check ( met radio zenderzoekgeluiden) en Chalkers zijn ook uistekend, De rest kan ermee door.

Prima album, maar kan niet tippen aan: High class in borrowed shoes, ondanks de aanwezigheid van stadsgenoten RUSH.

Ook de solo cd's van Kim Mitchell zijn zeer te pruimen.
Ik mis overigens hun LIVE album bij de inhoud, want daar spettert alles vanaf.

avatar van Broem
Destijds aangeschaft op vinyl vanwege het nummer Battle Scar met Rush. Gehoord bij Alfreds Lagarde Betonuur. Nog steeds een prima plaat. Zag laatst de cd versie liggen maar och de vinyl uitvoering kan er nog prima mee door.