Flavium - No Kiddin' (1980)

Blues
Label: Polydor

1. Rock 'n Roll in Your Car (2:57)
  2. Good Morning Judge (2:43)
  3. Home Cookin' (3:38)
  4. Too Early in the Morning (3:12)
  5. Bad News (5:00)
  6. You Just Close the Door (2:24)
  7. Nightlife (3:44)
  8. New Love (2:45)
  9. Double Trouble (7:30)
avatar van heicro
Lekkere blues van eigen bodem. Nightlife, een nummer van Willie Nelson wordt schitterend vertolkt.

Dit is van die typische muziek die live leuker is dan thuis op plaat. Het album begint met twee draken van nummers. Vooral Good Morning Judge is vreselijk. Doet me erg aan Jack Jersey denken.
Daartegenover staan gelukkig het mooie Nightlife en het geweldige Double Trouble. Bij de laatste zie ik zo weer een van de live optredens voor me. Lekker vette gitaar.
De rest van de nummers aardig.

Ik vind Nightlife eigenlijk oersaai... Verder ken ik alleen het nummer Nobody Knows You When You're Down And Out, ook niet echt memorabel ondanks die geweldige gitaarsolo.

Ik zal ooit nog wel eens wat meer beluisteren van Flavium, maar ik vind vooralsnog dat Nederland meer te bieden had op bluesgebied.