My Minds Mine / Suffering Quota - Split (2017)

1 stem

Label: Wolfsbane

1. My Minds Mine - Stones of Oblivion (0:39)
  2. My Minds Mine - Microdust Warfare (1:39)
  3. My Minds Mine - Union of the Snake (1:18)
  4. My Minds Mine - The Horror (1:00)
  5. Suffering Quota - Infected (1:04)
  6. Suffering Quota - Senseless Deaths (0:23)
  7. Suffering Quota - Pressure On (1:32)
  8. Suffering Quota - Fight Your Fight (1:13)
avatar van B.Robertson
Gisteren na het optreden van My Minds Mine bij hun zelf aangeschaft, samen met '48 Reasons to Leave This Planet'. Dit is het eerste plaatwerk van de Friezen sinds hun hereniging en men klinkt gedreven en gaat als bezetenen te keer. Erg goed geproduceerd ook. De Groningers van Suffering Quata kon ik verder nog niet, die leveren ook goed grindcore werk al komt het iets minder intensief over dan voorgaande band. Vocaal gezien wel wat sterker. My Minds Mine heeft al plannen voor volgende splits. Plaatje zelf is voorzien van klaphoes en is gelimiteerd tot 300 exemplaren. Alleen Suffering Quota is integraal op bandcamp te vinden.