Songs for the Young at Heart (2007)

Label: V2

1. Stuart A. Staples - Theme for the Young at Heart (2:36)
  2. Robert Forster - Uncle Sigmund's Clockwork Storybook (2:07)
  3. Stuart Murdoch - Florence's Sad Song (2:40)
  4. Cerys Mathews - White Horses (2:22)
  5. Jarvis Cocker - The Lion & Albert (3:11)
  6. Tindersticks - Robinson Crusoe (2:39)
  7. Stuart A. Staples - Hushabye Mountain (1:55)
  8. Suzanne Osbourne - Morningtown Ride (2:41)
  9. Lambchop - Inch Worm (2:57)
  10. Tindersticks - Mary, Mungo & Midge (1:24)
  11. Martin Wallace - The Three Sneezes (3:46)
  12. Bonnie 'Prince' Billy - Puff, the Magic Dragon (4:19)
  13. Stuart A. Staples - Hey, Don't You Cry (3:32)
avatar van Martin Visser
wow, wat is dit voor verzamelaar? gevoelig, introvert, melancholiek... ik heb het nog niet gehoord, maar ga voorlopig even op de namen af. misschien een aardige manier om een paar voor mij onbekende artiesten te leren kennen: Cerys Mathews, Martin Wallace, Robert Foster.

sxesven
Dit is een verzamelaar (min of meer) voor kinderen, meen ik me te herinneren, kinderliedjes dus - maar daarom op zich niet minder geschikt voor ons volwassenen, natuurlijk. Vorig jaar kwam er iets soortgelijks uit met daarop werk van onder meer Sufjan Stevens, maar daarvan ben ik de titel even kwijt.