Julian Velard - Fancy Words for Failure (2017)

1 stem

Label: Chloebro

1. Don't Ask Me About Hamilton (Anymore) (3:18)
  2. 24-Hour Flower Boy (3:35)
  3. Sweatpants on the Living Room Floor (4:35)
  4. Trust Is a Four Letter Word (3:46)
  5. Glad I Wasted All My Time with You (3:41)
  6. Something's Gotta Be Wrong (2:58)
  7. The Night Ed Sheeran Slept on My Couch (3:04)
  8. Goodbye Hollywood, Hello Adulthood (4:09)
  9. Rainbow Connection (3:55)
avatar van Reijersen
Crooners met de grote namen van bijvoorbeeld een Frank Sinatra lijken uit te sterven. Toch is Julian Velard een zanger die zich groot nog wel van deze stijl bedient. Niet per sé op de meest traditionele manier, maar wel met die sfeer als uitgangspunt. Mocht je al muziek kennen van Velard dan zal het niet heel veel verrassen met deze nieuwe plaat. Het is sympathieke muziek die uiterst makkelijk in het gehoor ligt en Julian weet je vooral vocaal vaak wel mee te nemen. Weinig mis mee, weinig verheffend tegelijkertijd.