Dust From 1000 Yrs - Moon (2014)

1 stem

5. Lesson (4:24)
  6. Party Song (5:08)
  7. Worm (4:23)
avatar van Ataloona
Tof lo-fi bandje onder leiding van Ben Bone. Deze plaat is onderdeel van een trilogie waarop steeds een andere muziekstijl aanbod komt. Uiteraard met een amateuristische DIY lo-fi sound. Ook uitgebracht (kleinschalig) op cassette en cd-r, dus dat geeft een goed beeld van het project. Desalniettemin dingt dit erg goed mee met de betere lo-fi achtige bands. Op de voorganger van Moon was een soort poppy lo-f te horen, op de nakomer frommelfolk en experimentele lo-fi en deze plaat gaat meer de alternatieve rock kant op. Dit bracht ze ook bescheiden succes met Party Song, wat een soort van anthem werd in indiekringen gedurende zomer van 2014. Fans van jaren 90 indie en noiserock kunnen hier dus prima mee uit de voeten. Zal eerdaags eens meer van deze band proberen toe te voegen op de site, want er zit heel veel leuks tussen.