menu

New Politicians - Room 101 (2017)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Disarmer (3:29)
  2. Newspeak (3:48)
  3. Darkhorse (4:14)
  4. Pyromantic (5:25)
  5. Room 101 (5:32)
totale tijdsduur: 22:28
zoeken in:
avatar van Alicia
4,0
Een nieuwe New Politicians! Altijd leuk!

Maar waarom staat dit album niet gewoon in de huidige New Politicians discografie vermeld? Dus bij Remission en de vorige EP's Drag A City en Alpha Decay?

Edit: correctie ingediend en alles is weer fijn in orde!

avatar van starsailor
4,0
Ik snap nooit goed waarom sommige bands EP's uitbrengen. Deze bevat 5 nieuwe tracks en ik vraag me dan altijd af waarom ze niet even wachten tot ze er 3 of 4 bij hebben zodat ze gewoon een album kunnen uitbrengen.
Anyway, dit is een goede EP. Disarmer klinkt erg fris en als een echte single. Toch gaat mijn voorkeur uit naar Darkhorse en Pyromantic vanwege het wat duistere karakter.

avatar van Alicia
4,0
Misschien hebben ze wel twintig nummers klaarliggen en komt de langspeler gewoon even wat later. Maakt niet uit: van wat ik er tot nu van heb gehoord klinkt het allemaal best weer aardig.

Gast
geplaatst: vandaag om 08:14 uur

geplaatst: vandaag om 08:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.