The Dream Syndicate - How Did I Find Myself Here? (2017)

Label: ANTI-

1. Filter Me Through You (3:53)
  2. Glide (6:22)
  3. Out of My Head (4:10)
  4. 80 West (4:15)
  5. Like Mary (4:57)
  6. The Circle (4:33)
  7. How Did I Find Myself Here (11:13)
  8. Kendra's Dream (6:21)
avatar van EttaJamesBrown
Zal dit nog wat zijn? Op voorhand het voordeel van de twijfel. En dan kan ik net zo goed naar het concert in VERA gaan. Of zal Steve Wynn ook Sappemeer aan doen? Herinneringen aan De Tibbe schieten door mijn hoofd. Ja, dit zal zeker nog wat zijn.

avatar van luigifort
Ik ben benieuwd

avatar van Bongo Fury
Verschijnt op cd in de herfst. Echter nu al verkrijgbaar in beperkte oplage op rood vinyl bij Glitterhouse.

avatar van Bongo Fury
Herstel, hij is nu te bestellen bij Glitterhouse op rood vinyl, levering in september. Hij is ook te bestellen op pledgemusic, en dan krijg je hem in zwart vinyl, maar met extra's zoals lyric book, t-shirt, tas etc.

avatar van EttaJamesBrown
De titeltrack is 11 minuten genieten. Dat belooft veel goeds voor de rest.

avatar van johan de witt
Pracht-comeback van de Paisley-helden!
Eerste twee tracks zijn de beste back-to-back die ik dit jaar op een album gehoord heb.
Daarna ook constant hoog niveau!
Heerlijk album!

avatar van makwild
EttaJamesBrown schreef:

Vera staat op de speellijst. Mooie tijden waren dat die concerten in Sappemeer georganiseerd door Jaap Bos. Those were the days.

Prachtig, ze zijn terug.
Ga ik zien in Parijs met mijn dochter
LP nog kopen, hopelijk kan ik Steve laten signeren in Parijs
Plaat klinkt al heel goed, nog niet heel goed geluisterd maar wat kan er mis gaan.....

avatar van vinejo
The Circle, woehoe! Die intro, zaaaaaaaaaaaaalig...
Ander hoogtepunt is 80 West.
Rest van het album vind ik gewoon goed maar toch wat stinkers (Like Mary, Kendra s dream)
However, ik ga ze zien in Leuven, Depot 3 november, cant wait.

avatar van Teunnis
Berichten verplaatst naar The Dream Syndicate.

avatar van koosknook
Super gave plaat! Dit had zo de opvolger van de 'Medicine Show' kunnen zijn. Maar dit album kwam dus 33 jaar daarna... Als ik hier naar luister lijkt het of de tijd volledig stil heeft gestaan. Dat kan ook zeer irritant zijn, maar in dit geval een heerlijke sentimental journey....

avatar van ArthurDZ
Bericht verplaatst naar The Dream Syndicate

Zo stuk of 5x geluisterd.
Is weer een prachtige plaat, de eerste 2 nummers en vooral kant 2 met als hoogtepunt het 11 minuten lange titelnummer, wat een opbouw en suspense (dat was in Parijs ook al zo prachtig)
1 vd platen van het jaar, samen met oa Tony Allen en Mount Eerie.

avatar van dix
dix
Onwaarschijnlijk sterke comeback-plaat zeg. Dit is niet opgewarmd, nee dit is blijkbaar nooit afgekoeld. Niet te geloven.

80 west blaast je weg . Muziek voor True Detective.

avatar van luigifort
Dit had zo in 1990/1991 uit kunnen komen, wat een heerlijkheid!