Linda Ronstadt - Don't Cry Now (1973)

Label: Asylum

1. I Can Almost See It (3:51)
  2. Love Has No Pride (4:13)
  3. Silver Threads and Golden Needles (2:25)
  4. Desperado (3:32)
  5. Don't Cry Now (4:29)
  6. Sail Away (3:08)
  7. Colorado (4:19)
  8. The Fast One (3:41)
  9. Everybody Loves a Winner (3:19)
  10. I Believe in You (2:49)
Father McKenzie
Goed album met een verschrikkelijk lelijke hoesfoto.
Desperado is van The Eagles, Sail Away van Randy Newman.

avatar van Madjack71
Linda Rondstadt behoort tot de grotere (cover)country zangeressen samen met Emmylou Harris en Dolly Parton. Samen hebben ze in latere jaren ook nog een album gemaakt. Dit is een vroeg werkje van Rondstadt met mooie covers van Newman en Eagles, maar de andere mogen er ook zijn. De hoes is niet echt aansprekend. Wist trouwens niet dat ze al weer flink over de zestig was. Maar tijd wacht op niemand.

Bekend van Desperado, maar Love has no pride nog iets fraaier nummer.

avatar van goldendream
Gewoon een goed album van lieverdje Linda. Leuk hoesje ook met dat typische jaren 70 behangpapier, wat herinneringen oproept aan mijn kindertijd. Bij haar ervaar ik dat een volledig album nooit van het begin tot het einde even sterk is, maar dat een dubbele verzamelaar haar tekort doet. Dan rest er maar één mogelijkheid: zelf verzamelen en lijstjes samenstellen. Heerlijke, maar tijdrovende hobby.