New Young Pony Club - New Young Pony Club EP (2007)

Rock / Dance
Label: Modular

1. Ice Cream (3:10)
  2. Get Dancey (5:25)
  3. Descend (6:05)
  4. Ice Cream [Comets Remix] (6:29)
  5. Ice Cream [Van She Remix] (6:07)
  6. Ice Cream [DJ Medhi Remix] (6:48)
avatar van Zwammer
Bandje om in de gaten te houden. Het heeft wel wat weg van Cansei De Ser Sexy. Buiten deze EP zijn er nog wel een paar nummers in omloop, het wachten is dus op het debuutalbum.

Snel, hoop ik. Zit er al anderhalf jaar op te wachten onderhand.

Ja dat album mag inderdaad onderhand ook wel eens komen..
De liedjes die al rond circuleren zijn inderdaad erg fijn!

avatar van Zwammer
Toch is dit ook een heerlijk EP'tje. Vooral Ice Cream, Get Dancey en de Van She Remix klinken erg lekker.
Hopelijk komen ze snel met het debuutalbum, want lekkere songs als The Bomb, The Get Go en Hiding On The Staircase mogen niet op deze site ontbreken

En ook Jerk Me.

"The Get Go" en "Ice Cream" klinken alvast veelbelovend. Leuke danspasjes van de zangeres trouwens!

avatar van Zwammer
Halfje omlaag, omdat de remixen toch niet zo boeiend zijn.

1 van deze remixes ken ik, nu nog eff uitzoeken welke

JustaRascal
Die "Van She" remix is echt meesterlijk.