J. Rawls - The Liquid Crystal Project (2006)

Jazz / Hip-Hop
Label: Groove Attack

1. Liquid Intro (0:27)
  2. The D E Effect (5:10)
  3. Heart Throb (2:20)
  4. Infancy (3:47)
  5. A Tribute to Dilla (4:47)
  6. Remember When (5:31)
  7. Simple Game Plan (4:22)
  8. So Fly (4:49)
  9. Still Taking It EZ (2:48)
  10. A Tribute to Bobby (5:39)
  11. Running (3:18)
  12. Cao (3:53)
  13. A Tribute to TROY (5:12)
  14. Crystal Outro (0:45)
  15. Davita * (4:10)
avatar van Osiris Apis
Het grootste gedeelte zijn saaie jazz producties. Aantal nummer klinken echt fout, het klinkt als zo'n jazz band op zo'n cruise boot.

'A tribute to TROY' is wél goed, maar het coveren van de Pete Rock & CL Smooth klassieker, kan ook niet fout gaan.

raffael77
Over smaak valt niet te twisten Osiris Apis

avatar van Osiris Apis
Idd!
Kun je mij uitleggen waarom jij het wel erg goed vind? Aangezien je het 5 sterren geeft

raffael77
Goede producties met jazzy en soul sound. Ik vind hem lekkere beats maken. Het is boombap maar dan met een relaxe geluid. Niet allen dit album vind ik goed maar ook zijn andere werk.(3582 samen met Fat Jon en Lone Catalysts samen met J Sands). Ik vind ook dat hij wordt onderschat omdat hij niet zo bekend is zoals Madlib of J Dilla.

Persoonlijk vind ik hem wel 1 van de betere van dit tijdperk.

avatar van Rhythm & Poetry
Gewoon erg fijne producties van J. Rawls. Dit is niet iets wat ik elke dag moet opzetten maar voor zo nu en dan vind ik dit echt een topplaat. Heerlijk om bij te ontspannen. J. Rawls is een van mijn favoriete producers geworden.

avatar van P Jay
Wordt hier ook op gerapt? Heb'm liggen, maar nog niet naar geluisterd...