Dwight Trible with Matthew Halsall - Inspirations (2017)

Soul / Jazz
Label: Gondwana

1. What the World Needs Now Is Love (5:47)
  2. Tryin' Times (5:30)
  3. I Love Paris (6:00)
  4. Feeling Good (4:58)
  5. Dear Lord (7:23)
  6. Heaven & Hell (5:16)
  7. Black Is the Colour of My True Love's Hair (6:42)
  8. Deep River (6:16)
Op zich een prima album, maar een heel album lang is toch wat vermoeiend. De zang gaat me dan tegenstaan, want die vind ik soms wel erg geforceerd overkomen. Zo erg dat ik me er een beetje aan begin te ergeren.

avatar van Ducoz
1,0
Een beetje een nep Gregory Porter, die al niet bijser interessant is.. laat staan deze zouteloze, slaapverwekkende kloon. Dood vermoeiend, vanaf de eerste noot.

avatar van bas2204
Stem lijkt inderdaad wel wat op Gregory Porter. Daarom was ik in eerste instantie juist wel enthousiast hierover. Ik vind Porter namelijk een geweldenaar. Maar hoe langer ik hier naar luister, hoe meer ik toch ook hoor dat we bij Dwight Trible toch met een minder kaliber te maken hebben

avatar van Brunniepoo
Eens met de vorige sprekers. Stem is op zich niet onaangenaam (maar erg geforceerd) doch weinig gevarieerd. De muziek is meer voor de achtergrond dan om echt aandachtig naar te luisteren, want elke vorm van energie is erg zorgvuldig uitgeperst. Het kabbelt en het kabbelt...