Pendulum - Jungle Sound Gold (2006)

Australiƫ

met Pendulum

29. DJ Fresh - Foreigner
  30. Pendulum - Another Planet
avatar van HaanHoen
Een niet al te sterke plaat. Op zich klinken de meeste ritmes en beats heel aardig maar de meeste nummers gaan gepaard met vreselijk irritante MC's, die eigelijk allemaal stuk voor stuk afbreuk doen aan het geheel.

De nummers van Pendulum zelf springen er dan nog redelijk uit, met 'Voyager' als absoluut hoogtepunt. Het voorafgaande 'Masochist' klinkt ook nog heel aardig, alleen doodzonde dat meer dan de helft van het nummer uit een belachelijke intro bestaat, wat overigens voor meer nummers op deze plaat kenmerkend is.

Hier had meer in gezeten. Het beperken van de MC's en het inkorten van de intro's had gezorgd voor een erg energieke plaat, zoals ik al menig maal gezien heb tijdens live sessies van Pendulum. Helaas slagen ze hier nog niet in op hun albums.

Ik geef hem een krappe 3* al ben ik heel erg geneigd naar de 2,5

avatar van brooklyn
en veel dezelfde artiesten, dat lijkt me ook wat storend werken...

avatar van HaanHoen
jah is opzich ook wel jammer, de albums van Andy C bijvoorbeeld, zijn wat dat betrefd een stuk veelzijdiger. De nummers van Adam F zijn trouwens allemaal erg zwak op deze plaat.

123crap
HaanHoen ik ga helamaal akkoord zonder de MC's en de lange en flauwe intro's zou deze album veel beter zijn want de keuze van liedjes en het mixen zijn heel goed .