Kedr Livanskiy - Ariadna (2017)

Rusland

4. Mermaid (2:54)
  5. ACDC (4:53)

met Martin Newell

6. Za Oknom Vesna (5:28)
  7. Love & Cigarettes (5:08)
  8. Sad One (3:59)
  9. Fire & Water * (4:59)
Prachtige Dance meets Ambient meets donkere 80's synth (soms zelfs nog wat Techno) is dit. Versta er alleen helemaal niets van dat Russisch en ze zingt en praat best veel. Achja, lekker warme sound met soms toch kille beats en samples. Dan duikt daar plotseling ook nog Martin Newell van lo-fi band The Cleaners from Venus op en krijgen we breakbeat-achtig beukwerk; past hier totaal niet, maar werkt wel op deze manier...

2MR is trouwens nog een soort sub-label van Captured Tracks, weten we dat ook weer.

avatar van wibro
Niet slecht en ik kan er ook het een en ander van verstaan ook. Ooit een keer Russisch gestudeerd. Vandaar. Ik mag dit soort muziek trouwens wel.
Uitschieter: Love & Cigarettes.