Sister Sledge - We Are Family (2000)

R&B
Label: Elap

1. Everybody Dance (5:57)
  2. Thinking of You (9:46)
  3. He's the Greatest Dancer (6:17)
  4. True Love (5:29)
  5. Frankie (4:53)
  6. Brother Brother Stop (7:19)
  7. Love the Lord (5:06)
  8. We Are Family (6:43)
  9. Medley: Lost in Music / Melody Is Good to Me / Lost in Music (22:35)
avatar van sq
sq
Dit was ooit een nare miskoop van mij toen ik dacht voor zeer weinig geld het gelijknamige album uit 1979 te kopen. Jammer dus. Dit is een live-optreden van na de succesperiode. De dames doen erg hun best, en de composities zijn natuurlijk ok, maar dan heb je al het positieve wel weer gezegd over dit album.

avatar van musicfriek
sq schreef:

Je had kunnen weten dat deze niet uit 1979 kwam. Ik zie Frankie staan, die kwam pas in 1985 uit dacht ik

avatar van sq
sq
Als ie er zo mooi volledig opstond als nu op deze site was ik er ook niet ingetrapt.