Bob Kulick - Skeletons in the Closet (2017)

1 stem

Label: Vanity

1. Rich Man (4:34)
  2. Not Before You (3:54)
  3. London (6:18)
  4. Gold Finger (2:54)
  5. Player (4:04)
  6. India (4:48)
  7. Skeletons in the Closet (4:55)
  8. Can't Stop the Rock (2:51)
  9. Guitar Commandos (4:15)
  10. Eyes of a Stranger (5:17)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Volledige stream is beschikbaar op Soundcloud en kijk eens naar de gastartiesten...: Listen To Bob Kulick's 'Skeletons In The Closet' Album Feat. Kiss, Twisted Sister, Ex Black Sabbath Members - Blabbermouth.net. Nummer vier is inderdaad een cover van het titelnummer van de gelijknamige James Bond film.

avatar van Von Helsing
Guitar Commandos en Eyes of a Stranger stammen uit 1990. Precies dezelfde uitvoeringen staan op No Bones About it van Skull.

Skeletons in the Closet en India staat op het gelijknamige album van Murderer's Row (1995).

In feite dus een EP met vier oude tracks.

avatar van gigage
Hoewel ik Bob een warm hart toedraag ontgaat me het doel van zo'n uitgave.

avatar van gigage
Leuk detail (fans only): De anatomisch incorrecte reuzin op de cover heeft een tanktop (hemdje) aan met opdruk. Die opdruk is de foto van Bob zelf en komt van van de achterzijde van Skull's No Bones About it (1991). Iemand dat al gezien?