Blaas of Glory - Live (2017)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Ace of Spades (2:54)
  2. I Love Rock 'N' Roll (2:56)
  3. Poison (3:27)
  4. I Was Made for Loving You (3:00)
  5. Sweet Child O' Mine (4:12)
  6. Here I Go Again (3:55)
  7. Whole Lotta Rosie (3:08)
  8. The Boys Are Back in Town (3:25)
  9. Fat Bottomed Girls (2:44)
  10. Wind of Change (3:38)
  11. The Final Countdown (3:56)
  12. March (0:45)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Het vorige album Highway to Hell uit 2011 kende ik niet maar ik moet ergens deze groep ooit op Youtube hebben gezien en kort samengevat is dit een coveralbum live opgenomen die Rock klassiekers eens een enorme draai geeft, want er mag eens en moet zoveel mogelijk gelachen worden in dit korte aardse bestaan. Prettig om eens te horen met een even prettige speelduur. Vanavond beginnen de Paulusfeesten in mijn thuisstad Oostende, zij zouden hierop wel passen en... ik ken alle originele nummers. U toch ook?

Icon E
Dit orkest heb ik in mijn woonplaats op straat mogen aanschouwen. Dat is gegarandeerd lol trappen. Als je een beetje into deze klassiekers bent tenminste. Maar een hele plaat van die gasten om thuis af te spelen....? Daar ben ik niet direct warm voor te krijgen.