Sananda Maitreya - Prometheus & Pandora (2017)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Questions & Ulcers (0:47)
  2. Nymphony (0:59)
  3. New World Forming (3:41)
  4. She's My Baby (4:13)
  5. Glad She's Gone (2:57)
  6. U Cried a River (5:46)
  7. It's Been a Long Time (4:52)
  8. Limp Dick Blues (4:35)
  9. Mid Life Crisis Blues (3:50)
  10. Country Changes (4:13)
  11. Assisted Living (4:49)
  12. Passing the Torture (0:58)
  13. Hiawatha (3:20)
  14. She'll Tell Me (3:29)
  15. I Don't Know How to Love (Prometheus) (5:14)
  16. If Joni Calls (1:20)
  17. Suicide Song (5:25)
  18. Food for Trout (0:20)
  19. Zebra (3:33)
  20. Rhinoceros (5:15)
  21. Everybody Is the Bomb (3:49)
  22. I Don't Know How to Love (Pegasus) (5:07)
  23. You Won't See Me (3:58)
  24. The Marmoset (2:29)
  25. Tacoma (3:50)
  26. Go for the Gold (3:55)
  27. Hiawatha (Pegasus) (3:20)
  28. She'll Tell Me (Pegasus) (3:28)
  29. Limp Dick Blues (Pegasus) (4:35)
  30. U Cried a River (Pegasus) (5:41)
  31. If U Lived Here (Pegasus) (6:12)
  32. You Won't See Me - Encore (3:48)
  33. It's Been a Long Time (Pegasus) (4:35)
  34. Horses for Corsica (4:03)
  35. Le Capre Della Sardegna (0:32)
  36. Passing the Torture (Pandora) (0:33)
  37. The Birds Are Singing (Pandora) (2:28)
  38. Hail Mary (4:22)
  39. I Don't Know How to Love (Pandora) (5:27)
  40. It's Been a Long Time (4:56)
  41. If U Lived Here (6:24)
  42. Take Good Care of My Heart (3:48)
  43. Windows (2:48)
  44. Mona Lisa's Laughing (4:11)
  45. Before You Knew What Love Was (4:53)
  46. Gold Strings (1:30)
  47. Sacred (3:43)
  48. Amoeba Strain (0:52)
  49. Willow (3:10)
  50. Nymphony - Reprise (1:00)
  51. Amoeba (4:09)
  52. Questions & Ulcers - Encore (0:47)
  53. Pandora's Box (0:38)
Hier begin ik zelfs niet aan, veel te veel nummers.

avatar van Minneapolis
Misschien moet er eens een verzamelaar van Sanandaatje komen, want het is wel erg moeilijk te volgen sinds Wild card. Er zitten vast weer mooie nummers tussen maar het is wel steeds een expeditie.

In 1 woord: geweldig! Een lange zit, maar je hoeft het natuurlijk niet in 1x uit te zitten. Integendeel: hier heb je wekenlang plezier van. Als Hail Mary in 1988 was uitgekomen was het een mega-hit geworden. Prachtige video ook! Het leuke is ook dat je deze 3cd alleen bij de man zelf kan bestellen, via diens website, voor slechts 21 euro, in een prachtige verpakking. Je krijgt er gratis een handtekening bij! (haha, het lijkt wel of ik reclame maak!)

avatar van Minneapolis
TeunvanBaast: ik heb best zin in een goed album van hem, en er staat genoeg op zijn site wat ik niet ken (alles na Wildcard, inclusief een live album zie ik). Maar ik kan echt niet op 10 seconden samples beoordelen of ik het wat vind. Zeker niet met zijn dwarse zangstijl die vaak wat gewenning vereist.
Ik zou graag ergens luistern, maar helaas.

Minneapolis: Dan raad ik je Spotify aan. daar zijn volgens mij alle albums gewoon te beluisteren. Vooraf beluisteren kan inderdaad geen kwaad bij zo'n grillige muzikant als Sananda/Terence.

TeunvanBaast schreef:

Wat gek, ik zag eerder alleen de TTD albums staan. Fijn! Ze staan er inderdaad allemaal op. Daar ben ik wel even zoet mee.