Onslaught - Killing Peace (2007)

Label: Candlelight

1. Burn (4:52)
  2. Killing Peace (3:38)
  3. Destroyer of Worlds (5:57)
  4. Pain (4:09)
  5. A Prayer for the Dead (5:40)
  6. Tested to Destruction (4:45)
  7. Twisted Jesus (6:17)
  8. Planting Seeds of Hate (5:01)
  9. Shock & Awe (3:58)
avatar van SvenM
Het album is wel goed, de zanger is goed op het album.
Maar live vind ik de zang niet goed, en de rest van de band ook eigelijk ook niet:)

kijk naar deze link http://youtube.com/watch?v=KTPfuJz1jQs

Het coolste stuk van Killing Peace (de intro) verneukt door de zang:p

Het is een heel goed album, maar ze kunnen hem live niet goed brengen dus daarom geef ik het maar een 2,5

avatar van Guinness1980
Het gaat er toch om hoe het album klinkt en niet hoe het live klinkt?

Heb ze gisteren gezien, ken vooral de nummers van The Force en Power from metal en die klonken wel erg goed.

Dit album klinkt niet verkeerd maar haalt het niet bij het oudere werk.

avatar van jurado
WTF? Bestaat deze 3e rangs metalband nog steeds?
Zitten hier werkelijk nog mensen op te wachten? Neen, daar begrijp ik echt geen snipsnappertje van.

avatar van ravenstein
Erg goed album, alleen het negativisme is me iets te... Dan heb ik nog liever een zanger waarvan je niet verstaat wat hij zingt.
Maar voor de rest een knap staaltje Thrash Metal voor de liefhebbers van de melodieuzere strekking binnen dit sub-genre.

Joy
headbangen met kort haar, kweenie maar er mist wat

verder vind ik maar matig

Het beste album van deze band. Heerlijke songs die gewoon swingen!!

avatar van RuudC
Ik was hier vroeger meer gecharmeerd van. Na jaren weer eens uit de kast getrokken. Het scheelt dat Keeler het gekrijs zoals op The Force achterwege laat, maar de songs zijn echt een samenraapsel van ideeën. Sommige stukken zijn goed en vervolgens krijg je barslechte wendingen voor de kiezen. De productie is me ook te dichtgesmeerd.

avatar van Eddie
Wat een matige reacties zeg. Bij toeval kwam ik deze tegen, ik kende onslaught alleen van het redelijke 'the Force' Helemaal geen verkeerd plaatje hoor. Een beetje 13 in dozijn dat wel. Ze probeerden wel heel opzichtig mee te liften op het succes van Exodus (die in die tijd in lekkere flow zaten met TotD, SHKM en tAE) dat vind ik een beetje jammer. Verder een alleraardigste plaat, niks meer niks minder. Ik ben het wel met RuudC eens, de productie is me wat te veel dicht gesmeerd (nu heb ik sowieso een broertje dood aan van die volle dicht geplamuurde producties)