Turnpike Troubadours - A Long Way from Your Heart (2017)

Country
Label: Bossier City

1. The Housefire (3:39)
  2. Something to Hold on To (4:46)
  3. The Winding Stair Mountain Blues (3:27)
  4. Unrung (3:07)
  5. A Tornado Warning (3:43)
  6. Pay No Rent (4:01)
  7. The Hard Way (2:53)
  8. Old Time Feeling (Like Before) (3:17)
  9. Pipe Bomb Dream (3:20)
  10. Oklahoma Stars (3:13)
  11. Sunday Morning Paper (4:10)
avatar van wvv89
Een paar dagen al helemaal in een Turnpike Troubadours modus. Inmiddels vier albums uitgebracht en elk album is raak van deze band. Prachtige platen.
Wat ik er van heb begrepen is dat frontman Evan Felker een drankprobleem heeft en daardoor de band voor onbepaalde tijd uit elkaar zijn. Jammer. Tot de tijd dat ze weer bij elkaar komen het maar met de bestaande platen doen. Wat geen straf is. Integendeel zelfs. Ben er alleen nog niet uit welke mijn voorkeur heeft.

Wat betreft A Long Way from Your Heart. Dit album ligt vooral in het verlengde van de voorgaande albums. Ik vind de vocals van Felker en de fiddle van Kyle Nix een grote stempel drukken op dit album, zoals ook op de andere albums. Leuk is trouwens dat het nummer Oklahoma Stars ook op het album Jumping Over Rocks van Jamie Lin Wilson staat.

avatar van echoes
Ik ben door de serie Yellowstone in een country stemming en deze band staat tussen de playlist van de serie. Lekkere plaat.