The Rakes - Ten New Messages (2007)

Label: V2

1. The World Was a Mess But His Hair Was Perfect (3:06)
  2. Little Superstitions (3:56)
  3. We Danced Together (3:48)
  4. Trouble (3:15)
  5. Suspicious Eyes (3:53)
  6. On a Mission (3:51)
  7. Down with Moonlight (5:02)
  8. When Tom Cruise Cries (4:48)
  9. Time to Stop Talking (3:37)
  10. Leave The City and Come Home (3:45)
Nieuwe single We Danced Together is aardig, maar verder is het wel heel erg middelmaat.

avatar van bonothecat
Ik sluit me aan bij obsessed. Het klinkt op zich wel geinig, maar het is wel de zoveelste in een rij, en in die rij staan veel cd's die een stuk orgineler en beter klinken. 2,5*

avatar van yeahyeahyeah
Net voor het eerst helemaal gedraaid. Luistert lekker weg, maar bij lange na niet zo goed als Capture/Release.

avatar van Tekh
(stem is geen 2,0 geweest ging even wat fout)
het is geen slecht album maar denk ook niet dat het beter is of wordt dan capture/release.
maar misschien na een paar keer luisteren...

avatar van Osiris Apis
Nu te beluisteren in de Luisterpaal.

super goed optreden gister in doornroosje!

Matige plaat, geen echt slechte nummers maar ook weinig uitschieters, op "On a Mission" en "When Tom Cruise Cries" na.

Ik vind deze plaat ook een grote teleurstelling. De vorige plaat vond ik nog geweldig dus had hier nog wel wat verwachingen van.
Jammer.

avatar van Bastiaan.
Ik vind dit best een fijne plaat. Niet zo spannend als de eerste maar toch niet heel slecht. The world was a mess but his hair was perfect is echt een topper.

avatar van neyonn
Net zoals ik verwacht had zijn the Rakes een groep die één geweldig debuutalbum releasen, maar daarna geconfronteerd worden met hun muzikale beperkingen. De lyrics blijven goed, de zang is iets verbeterd maar de nummers zijn veel minder aanstekelijk.

avatar van jeroen1904
Iets minder dan hun eerste, maar toch nog zeer aanstekelijk deze 10 New Messages. Wederom enkele zalige gitaarrifjes en een paar korte, catchy songs. Vooral de eerste 3 nummers zijn ijzersterk. The Rakes trouwens live een feestje.

avatar van lauradance
zeker minder dan de eerste maar nog wel een goede plaat om zo nu en dan even op te zetten. vind het niet heel slecht maar sta ook niet te springen van blijdschap wanneer ik het weer hoor.

avatar van KidChino8
inderdaad zeker niet hun beste, heel wat minder dan hun debuut;
Klang! gaat toch wel weer de goede richting op
suspicious eyes en down with moonlight schieten er voor mij toch wel uit..