Until Human Voices Wake Us and We Drown (2006)

1 stem

Noorwegen
Electronic / Jazz
Label: Rune

1. Fartein Valen - The Churchyard by the Sea (10:00)
  2. Anne Nordheim - Pace (9:30)
  3. Supersilent - 4.3 (10:00)
  4. Scorch Trio - Taajus (5:00)
  5. MoHa! - B1 (5:00)
  6. Alog - Severe Punishment and Lasting Bliss (10:30)
  7. Skyphone - In Our Time (3:30)
  8. Phonophani - Lavenderloops (6:30)
  9. Nils Økland - Månelyst (4:20)
  10. Arve Henriksen - Sanmon - Main Entrance (2:40)
  11. Food - Daddycation (4:00)
  12. Susanna and the Magical Orchestra - Beliver (3:30)
  13. In The Country - Only the Birds Can See Us (7:30)
  14. Svalastog - Feil Remix (5:40)
  15. Strønen en Storløkken - Sport'n Spice (5:30)
  16. SPUNK - Marbles (2:20)
  17. Jazzkammer - Silver Spider Morning (4:20)
  18. Maja S.K. Ratkje - Chipmunk Party (2:20)
  19. Deathprod - Twin Decks (4:50)
sxesven
Machtig mooie verzamelaar op Rume Grammofon. Staat al een tijd op m'n verlanglijstje, maar nochtans de aanschaf steeds uitgesteld wegens zo duur. Vijf 10" met een overzicht van 10 jaar Rune Grammafon in een prachtig verzorgde box (zie het wonderschone artwork al!). Toch maar eens kopen.

Sietse
Weet je, ik heb hem al een aantal keer in de hand gehad bij Get Records, maar iedere keer koop ik hem niet, omdat ik toch liever de albums wil hebben waar de nummers van komen, en hij is ook vrij prijzig natuurlijk.....verder ziet het er wel erg tof uit.

Precies hoe ik er over dacht, ik vertelde de verkoper dat ik ook liever de individuele albums zou kopen, zeker gezien de prijs van de box. Totdat hij een mooie aanbieding deed...

Daarnaast zie ik deze box meer dan enkel muziek, zoals Sven al aangeeft is de vormgeving echt waanzinnig, ook alle 10" platen zijn weer apart voorzien van prachtige hoezen, en daarnaast vind ik het een heel stijlvol eerbetoon aan één van de beste eenmanslabels die er momenteel is.

En uiteraard zal de aanschaf van deze box mij totaal niet in de weg staan om als nog de desbetreffende albums te kopen, voor zover ik ze nog niet heb.

Sietse
tuurlijk heb je helemaal gelijk, maar toch heh

avatar van Nakur
Ik zit er over te denken om deze te kopen.Ondansk dat ik al wel nummers in de kast heb staan. 65 euro is veel geld, maar maandelijks geef ik minstens het dubbele uit. En dan heb je ook wat.

€65 is inderdaad heel prima te doen, in de meeste winkels ligt hij voor het dubbele, zoals bij Get Records bijvoorbeeld.

avatar van Nakur
Gaat niet door. De seller had de verzendkosten verkeerd ingeschat, zodat ik 'm net zo goed nieuw bij Rune zélf kan bestellen. Maar hoe het bedrag verdubbeld kan worden snap ik niet. Nieuw + shipping vanuit Noorwegen issie 85 euro.

avatar van Nakur
En nu via discogs een nieuwe koper gevonden. 60 euro inclusief verzendkosten. Oké, ik heb de helft van de nummers al in de kast staan ( ik heb 23 Rune Grammofon cd's & LP's) , als liefhebber van het label kon ik dat niet aan me voor bij laten gaan. Binnenkort nog de Money Will Ruin Everything 2CD box bestellen. Fantastisch label en ik kijk erg uit naar de LP box. De foto's die ik ervan heb gezien waren in iedergeval mooi

avatar van Nakur
Binnen vanuit de US and A en nu al een van de pronkstukken van mijn muziekcollectie:

Fantastisch ingepakt door huis kunstenaar Kim Hiorthoj. (sorry voor de wazige pics btw)

avatar van Nakur
Ik twijfel echt of ik hier een score aan ga geven. De totaalervaring (geweldige muziek die natuurlijk niet cosistent op de plaat aanwezig kán zijn) en de verpakking zou dit een hele hoge score (minimaal 4,5*) geven. Maar het blijft een verzamelaar, terwijl ik zeker de helft van de tracks al op cd heb. Ik ga er nog even over nadenken (en Money Will Ruin Everything 2 ook nog toevoegen, die is net zo mooi vormgegeven als deze box maar bestaat voor een flink gedeelte uit onuitgebracht werk). Wat een label zeg. Ik denk er nog even over na.