Waysted - Save Your Prayers (1986)

Label: Griffin

1. Walls Fall Down (4:42)
  2. Black & Blue (4:23)
  3. Singing to the Night (4:54)
  4. Hell Comes Home (5:22)
  5. Hero's Die Young (5:47)
  6. Heaven Tonight (5:19)
  7. How the West Was Won (4:58)
  8. Wild Night (3:57)
  9. Out of Control (4:48)
  10. So Long (5:33)
  11. Fire Under Wheels * (3:24)
  12. Fortunate Son * (4:05)
avatar van Von Helsing
Super plaat van UFO bassist Pete Way, wordt hier bijgestaan door oa Danny Vaughan (Tyketto). Vergeten juweeltje.

Heaven Tonight kreeg destijds nog wel wat airplay op Skychannel's Monsters of Rock van Mick Wall.

YouTube - waysted-heaven tonight

avatar van vielip
Ben het helemaal met Von Helsing eens! Dit album is een vergeten juweeltje! Zanger Danny Vaughn tilt op dit album de toch al sterke songs naar een nog hoger niveau met z'n super strot. Heaven tonight is inderdaad super maar ook Black & blue, Singing to the night, Heroes die young en How the west was won zijn juweeltjes!!

Ozric Spacefolk
Getipt door Von Helsing...

avatar van Brutus
Dit is absoluut een lekker album. Het beste van waysted.
Veel te weinig beoordelingen voor dit heerlijke album.

Inderdaad veel te weinig beoordelingen/stemmen bij dit geweldige (hard)rock album. Bassist Pete Way wordt hierboven genoemd door Von Helsing maar zeker gitarist Paul Chapman (oa UFO) mag ook niet onvermeld blijven. De stem van geweldenaar Danny Vaughn, zoals vielip al zegt, die tilt dit album voor mij tot een topscore. Veel beter op dit gebied, rock/AOR/melodic rock is er niet gemaakt...

avatar van RonaldjK
Klinkt als een hiaat in mijn collectie. Ga ik eens tsjekken, dank heren!

avatar van vielip
RonaldjK schreef:
Klinkt als een hiaat in mijn collectie. Ga ik eens tsjekken, dank heren!

Denk dat dit wel een spekkie naar jouw bekkie is!

haha nou blij dat t spekkie ook eens van een andere kant komt!

avatar van RonaldjK
Eeeeh... ik volg je niet?