Gene Pitney - The Best Of (1981)

Label: mfp

1. The Man Who Shot Liberty Valence (2:49)
  2. I'm Gonna Be Strong (2:13)
  3. It Hurts to Be in Love (2:30)
  4. Aladdin's Lamp (2:26)
  5. I Must Be Seeing Things (2:26)
  6. Donna Means Heartbreak (2:22)
  7. Looking Throught the Eyes of Love (3:13)
  8. Every Breath I Take (2:45)
  9. Twenty-four Hours from Tulsa (2:52)
  10. Th Boss's Daughter (2:53)
  11. Town Without Pity (2:53)
  12. Mecca (2:18)
  13. True Love Never Runs Smooth (2:30)
  14. Something's Gotten Hold of My Heart (3:34)
  15. If I Didn't Had a Dime (2:25)
  16. Maria Elena (2:42)
Stijn_Slayer
'Something's Gotten Hold of My Heart' vind ik een erg vermakelijk nummer, verder ben ik niet bekend met deze artiest. Als de rest van de nummers in het zelfde straatje ligt zal ik deze eens opzoeken.

avatar van Droombolus
En ? Pitney was een heerlijke zanger ( en een prima pianist ) waar ik nooit veel 45s van gehad heb maar die door de jaren heen toch boven velen waar ik wel veel 45s van had uitgestegen is kwa houdbaarheid ...... Ik draai 'm door de jaren heen heel wat meer dan bijv. Roy Orbison en Bobby Vee om er maar een paar te noemen

Geen enkele verzamelaar van Pitney is slecht ( als we die rare covers platen uit de 60s niet meerekenen die hier op MuMe bij de Verzamelaars staan ) maar bij de meeste verzamelaars ontbreken er cruciale nummers. Zelfs de volgestampte 70s Arcade comp ( met 20 songs if memmerie smurfs ) lijdt daaraan. Kwa CDs is de Sometthing's Gotten Hold Of... comp de beste optie.