Secret Sight - Shared Loneliness (2017)

1 stem

4. Fallen (4:18)
  5. Flowers (4:35)
  6. Swan's Smile (3:51)
  7. Over (4:18)
  8. Surprising Lord (3:43)
  9. Sometimes (5:36)
  10. The Fire (3:54)
avatar van Alicia
Secret Sight maakt mooie, melancholieke post-punk! Aanrader voor de fans van The Sound, want The Fire is zelfs een cover van Het Geluid! Maar ook Interpol, de zanger heeft ongeveer hetzelfde 'timbre' als Paul Banks, is niet ver weg.

FIRE!

Hou je van The Sound, The Chameleons en/of Interpol? Dan is dit misschien een leuke plaat voor jou! Bovendien is het geweldig dat er nog bands zijn die een liedje van The Sound opnemen.

Ach ja... ik zeg het nog maar een keer!

Jean-Maurice
Klinkt goed! 'Stage Lights'

avatar van Alicia
Leuk (én gezelliger) dat ik niet meer de enige roepende o.a. in dit draadje ben, Jean Maurice!

Het valt ook niet altijd mee om nog wat leuks in dit genre te ontdekken.

Totdat... ik weer wat beter uit m'n (oor)doppen keek.

Jean-Maurice
Lijkt inderdaad veel op The Sound en The Chameleons.

avatar van jerome988
Om de zoveel tijd blijf ik me ook verrassen hoe sterk deze plaat is. Editors en Joy Division zijn inderdaad niet ver weg (zoals Alicia bij Day.Night.Life schreef). Nu ben ik ook weer nieuwsgierig naar hun nieuwe vorig jaar uitgekomen album.

avatar van Alicia
Ah, die nieuwe plaat van Secret Sight heb ik gemist! Ga gauw luisteren!