CKY - Infiltrate Destroy Rebuild (2002)

Label: Island

1. Escape from Hellview (4:08)
  2. Flesh into Gear (3:54)
  3. Sink into the Underground (3:07)
  4. Attached at the Hip (3:20)
  5. Frenetic Amnesic (2:59)
  6. Shock & Terror (2:58)
  7. Plastic Plan (3:06)
  8. Inhuman Creation Station (3:41)
  9. Sporadic Movement (2:42)
  10. Close Yet Far (3:53)
ForzaRob
4 * met close yet far als beste track

avatar van nuf
nuf
close yet far inderdaad de beste, alle nummers hebben iets lekkers in zich, maar niet al te speciaal.

wel erg goed live, deze band

3.5(

avatar van GreenGold
Ieder nummer op dit album is een memorabele riff uit de CKY catalogus en dit zorgt er voor dat Infiltrate.Destroy.Rebuild staat als een huis. Hier horen we de band van Deron Miller, Jess Margera en Chad Ginsberg in hun top periode.

Hun doel was duidelijk: Maak een fantastisch rock album maar hou je niet in tijdens post productie. Alle effecten op de instrumenten en vocals, al het knip en plak werk dat komt na het spelen van de partijen wordt gebruikt om een plaat te maken die men voor deze tijd nog niet gehoord had.

Om Jess Margera te quoten over hun ontmoeting met Chad Ginsberg: "CKY as a band started when we met Chad Ginsberg, and it was great. He was just as pissed as we were. He wanted to make an album as tweaked as possible because he was just sick of hearing everything."

Een 5 wordt niet bereikt voor mij, daar voor vind ik de muziek kwalitatief niet hoog genoeg. Eerst gaf ik dit album nog een 4,5 maar toen ik het album daarna nog eens luisterde kwam ik er achter dat die 0,5 mijn gevoel voor nostalgie was. Nog steeds hoor ik deze nummers graag en ik zing ze allemaal mee als ze langs komen.

Favoriete tracks:
- Escape from Hellview
- Flesh Into Gear
- Inhuman Creation Station

"Modern man cannot survive, drowning in formaldehyde. Inhuman creation station, that's where we control your lives."