Willie Dixon - Hidden Charms (1988)

Blues
Label: Bug

1. Blues You Can't Loose (5:48)
  2. I Don't Trust Myself (4:25)
  3. Jungle Swing (5:29)
  4. Don't Mess with the Messer (7:12)
  5. Study War No More (4:35)
  6. I Love the Life I Live [I Live the Life I Love] (3:12)
  7. I Cry for You (4:42)
  8. Good Advice (5:15)
  9. I Do the Job (6:22)
avatar van heartofsoul
Dit is, de tamelijk lage "ratings" op RYM en ook op MuMe ten spijt, een erg mooi bluesalbum. Willie Dixon vertolkt hier wat minder bekende songs, en al heeft hij dan geen krachtige stem, sfeervol en ontspannen is het wel. T Bone Burnett produceerde het prachtig klinkende album, waarop Cash McCall de sologitaar voor zijn rekening neemt en Lafayette Leake piano speelt. Het is allemaal even mooi en het album gaat mij dan ook nooit vervelen. Een echte favoriet kan ik moeilijk aanwijzen, en dat is een goed teken. O ja, Sugar Blue (Stones-fans kennen hem natuurlijk van Miss You) speelt op het hele album mondharmonica.