David Crosby - It's All Coming Back to Me Now... (1995)

Label: Atlantic

1. In My Dreams (6:31)
  2. Rusty and Blue (7:08)
  3. Hero (4:57)
  4. Till It Shines on You (5:38)
  5. Thousand Roads (5:02)
  6. Cowboy Movie (9:08)
  7. Almost Cut My Hair (6:09)
  8. Déjà Vu (10:17)
  9. Long Time Gone (5:41)
  10. Wooden Ships (10:37)
Down_By_Law
Erg goed live album van de Croz. Crosby was in de jaren '90 beter bij stem dan ooit tevoren (zie bijv. ook "Crosby, Stills & Nash - The Acoustic Concert" DVD). De eerste helft bevat mooie rustige songs uit zijn hele carriere (CSN's 'In My Dreams', Crosby's solo nummers 'Thousand Roads' en 'Hero' en 'Rusty And Blue, later met zijn band CPR opgenomen). De tweede helft bevat een strakke band in rocknummers als 'Almost Cut My Hair' (duet met Black Crowes zanger Chris Robinson - zeer indrukwekkend) en 'Cowboy Movie'. Graham Nash komt ook nog langs voor prachtige close harmony. Vergeten, maar absoluut een aanrader. 4.5/5

Zeker een goed live album, hoewel de rustige nummers me niet echt pakken. Hero vind ik een misser, maar ik heb sowieso iets tegen dat nummer. Met Thousand Roads gaat het niveau langzaam omhoog. Cowboy Movie wordt schitterend neergezet en de rest is al net zo prachtig!

avatar van BenZet
Goed live album. De eerste paar nummers vind ik juist wel erg goed goed pakken (dat zijn de rustige voor jou stijn?)

Verder zijn de langere nummers ook erg goed. De opzet van de nummers deed mij een beetje denken aan 4 way street (vergelijk de albums verder zeker niet met elkaar, maar de rustige opbouw in de nummers tot de eindigen met een aantal zeer goede elekra gitaar nummers...)

Nog eens herbeluisterd, en ik ben toch iets te streng geweest. Niets op de eerste nummers aan te merken, behalve 'Hero' dan.

Het tweede deel van de cd blijf ik wel sterker vinden.

avatar van Twinpeaks
Deze had ik nog niet , dus u snapt mijn blijdschap toen ik deze aantrof in mint condition in de plaatselijke kringloop. Een welbestede euro mag ik wel zeggen. Qua stem klinkt Crosby meer dan prima. Ook de songkeuze is top al heb ik ook niet zoveel met Hero. Crosby heeft een goede band om zich heen verzameld en de uitvoeringen zijn bevlogen. Ook het duet met Chris Robinson mag er zijn. Als Graham Nash dan ook nog aansluit bij de laatste 3 nummers is het plaatje compleet en de cirkel rond. Onbemind album hier op MuMe gezien de 15 stemmen. Ik heb er in ieder geval 4 en halve ster voor over met kans op de volle poet.