Goddess of Desire - Symbol of Triumph (1998)

Rock / Metal
Label: Metal Blade

1. Blasphemie Beasts Convoked (4:56)
  2. Infernal Bestialities (5:01)
  3. Diabolic Demolition (6:18)
  4. Ride (4:57)
  5. Whimps & Bastards (4:22)
  6. Metal Forever (4:48)
  7. Worship Me (4:46)
  8. Brother to Brother (4:15)
  9. Ruina Regnorum (4:41)
  10. Live for Metal (5:25)
  11. Heaven & Hell (Whimps & Bastards Part II) (2:30)
geweldig album met een van hun succes nummers METAL FOREVER. en mooie cd cover

avatar van Edwynn
A bullet belt diagonal and two around my hips.
A skull dug from a burial hangs right before my dick

Need I say more?
Goddess Of Desire is een soort kruisbestuiving tussen Manowar en Celtic Frost. Vooral live is (of was) het een feestje. Op plaat is het op enkele geinige dingetjes na een stuk minder spetterend. Symbol Of Triumph was hun tweede langspeler. Vol met bewust gebrachte metalclichés. Just for the fun of it en omdat het kan natuurlijk. Volgens mij heb je ze alle albums gehoord als je er één hoort. Desondanks best geinig voor een baldadige bui of zo.

avatar van Edwynn
Ik denk dat ik hem in 2011 ook echt voor het laatst gedraaid heb. Tot vandaag. Vermakelijke stoeremannenmetal met bij vlagen rampzalige zangwerk.
De Peter Steele-modus op Infernal Bestialities is goud. Sowieso komt dat nummer schaamteloos van een Carnivore LP afwaaien. De Lemmy-interpretatie op Ride is ronduit genant. En de rest zit er tussen in.

Het was leuk. Tot over zevn jaar maar weer.