England Dan & John Ford Coley - Hi-Five (2005)

Label: Rhino

1. I'd Really Love to See You Tonight (2:40)
  2. Nights Are Forever Without You (2:54)
  3. Love Is the Answer [Single Version] (4:43)
  4. It's Sad to Belong [Single Version] (2:53)
  5. We'll Never Have to Say Goodbye Again [Single Version] (2:53)
avatar van Poeha
I'd Really Love to See You Tonight (1976) en Love Is the Answer (1979) zijn alvast erg fraaie nummers. De rest ook maar eens proberen.

avatar van Poeha
We'll Never Have to Say Goodbye Again kan ik daaraan toevoegen.

avatar van Poeha
Nights Are Forever Without You is ook tof, alleen It's Sad to Belong is ietsje minder.

Al met al zijn wel zo'n beetje hun fijnste tracks hier verzameld. I'd Really Love to See You Tonight was uiteindelijk hun grootste hit. Love Is the Answer is geschreven door Todd Rundgren voor zijn band Utopia.
Luistert allemaal lekker weg, niets aan de hand pop/softrock van deze Danny Wayland "England Dan" Seals en John Edward "John Ford" Coley. Helaas hebben ze maar 10 jaar samen bestaan. En hadden ze slechts succes in de tweede helft van de 70's. Prima om 's avonds bij een glas whisky van te genieten. Dubbel plezier.