The Way We Live - A Candle for Judith (1971)

Label: Dandelion

6. Willow (6:29)
  7. Madrigal (2:02)
  8. The Way Ahead (8:48)
avatar van music4life
leuk psychedelisch rock plaatje. beetje hard rock, beetje psychedelisch rock en klein beetje folk rock. varierend album met een paar goeie nummers.
deze is wel 3,5 * waard

avatar van music4life
moeiljk om bij 'dit soort albums' te kiezen tussen 3 * en 3,5 * vind ik... het liefst zou ik dan 3,25 * willen geven

avatar van captain scarlet
Interessante en gevarieerde cultplaat van de twee multi instrumentalisten Jim Milne en Steve Clayton, die in 1972 nog een album maakten onder de naam Tractor.
Van straight forward hard rock tot akoestische acid-folk, het is allemaal te vinden op dit album dat voor 'n groot deel van hoog niveau is en zeer genietbaar.