Highlight on Disco Nights (1977)

1 stem

Dance
Label: Chimo

1. Silver Convention - Get Up and Boogie
  2. James Jamieson - Operator (Call This Number)
  3. Joanne Williams - Jack of All Trades
  10. Cymande - Getting It Back
  11. Bookham en Riskett - Bam-a-lam-a-boogie
  12. Astra Nova Orchestra - Soul Sleeper
  13. Joanne Williams - Thanks to You
  14. J.I.G.S. Band - You Always Hurt (The One You Love)
  15. Gene Farrow - Hey You Should Be Dancing
  16. Walter Murphy - A 5th of Beethoven
avatar van sq
sq
Slecht album. Beetje bij elkaar geraapte nummers waar weinig van uit gaat. Het is in dit geval niet voor niets dat de artiesten je niets zeggen of dat je dat eigenlijk niet meer wil weten (David Soul = Starsky.. of was het Hutch). Alleen de eerste en de laatste zijn de moeite waard. Silver Convention was van de hitparade disco een van de meest acceptabele, en Walter Murphy is natuurlijk een regelrechte classic, al vind ik die persoonlijk niet heel geweldig (werd later nog meegenomen in de Saturday Night Fever OST).