The Timewriter - Paintbox (2005)

1 stem

Duitsland
Electronic / Dance
Label: Plastic City

1. Opening the Box (1:09)
  2. Love Is Beautiful (6:54)
  3. Fairies and Angels (0:58)
  4. Ridin' on a High (6:18)
  5. Hallo Nikki (0:45)
  6. Love Trap (5:58)
  7. Audio Prayer (1:19)
  8. Yellow and Blue (6:17)
  9. Inhale (0:14)
  10. Reachin' Out (7:04)
  11. Lion Steps (6:38)
  12. Siamese Hearts (6:26)
  13. Craving (1:19)
  14. The Waterfront (7:04)
  15. Straylight Vagabonds (1:41)
  16. All I've Got (7:27)
  17. Room of a Million Rainbows (5:51)
avatar van trebremmit
Jammer, maar dit is lang niet zo goed als zijn eerdere albums onder de naam The Timewriter, hier is de deephouse sound ingeruild voor de toen populaire clubhouse, en daar kan ik best wel een nummer van waarderen op de dansvloer maar een heel album wordt me me wat te gek. Dit album is lang niet zo diep, soulfull en spannend als zijn eerder werk maar wat platter en saaier.

Jean F. Cochois schudt op dit album toch wel heel makkelijke goede nummers uit zijn mouw hoor. Ook mooi in balans allemaal, niet te underground, niet te populair. Jammer van de vele korte intermezzo's tussen de lange nummers, voegt weinig toe.