Sonya Kitchell - Words Came Back to Me (2006)

Label: Velour

1. Let Me Go (3:35)
  2. Train (4:15)
  3. Can't Get You Out of My Mind (4:09)
  4. Words (4:05)
  9. Too Beautiful (4:56)
  10. Tinted Glass (4:16)
  11. I'd Love You (4:01)
  12. Jerry (3:45)
  13. Alone I Swim * (4:01)
  14. Clara * (8:08)
avatar van Reijersen
Mooie plaat in de trant van het easylistening. Sonya heeft een bijzonder mooie stem. 4 sterren voor deze cd.

avatar van otherfool
Hmm als iets als easylistening wordt neergezet begin ik al de nerveuze kriebels te krijgen, zie Norah Jones Zag deze dame ooit bij Letterman, toen wel onder de indruk dus de plaat eens een kans gegeven.

Soms wel mooie liedjes hoor van mevrouw Kitchell (zoals Let Me Go, Words en Jerry), maar voor mij is de rest toch te braaf en doorsnee. Achtergrondmuziek heet dat dan geloof ik maar daar luister ik het niet voor...

2*.

liekpiek
Fijn voor de zondagochtend. 3,5*. Al bestaat de kans dat ik dit maar een blauwe maandag prettig vind en hem op dinsdagochtend alweer een halfje of twee in score laat kelderen.