Vulfpeck - Mr Finish Line (2017)

Pop / Funk
Uitgebracht in eigen beheer

1. Birds of a Feather, We Rock Together (4:45)

met Antwaun Stanley

2. Baby I Don’t Know Oh Oh (3:28)

met Charles Jones

3. Mr Finish Line (3:13)

met Christine Hucal en Theo Katzman

4. Tee Time (2:49)
  5. Running Away (4:32)

met Joey Dosik, David T. Walker en James Gadson

6. Hero Town (3:35)

met Michael Bland

7. Business Casual (3:03)

met Coco O.

8. Vulf Pack (2:37)
  9. Grandma (5:05)

met Antwaun Stanley, David T. Walker en James Gadson

10. Captain Hook (2:40)

met Baby Theo, Bootsy Collins en Mushy Kay

avatar van Reijersen
De eigengereide heren van Vulfpeck zitten maar niet stil. Ze maken keer op keer leuke platen, lekker funky met vaak een dikke knipoog naar de disco. Ook deze nieuwste worp valt weer niet tegen. Een vrolijke en wederom funky plaat die je ook vast lekker tijdens de zomerse maanden op kan zetten. Weinig om specifieke over te zeggen, gewoon een lekkere plaat.

avatar van popstranger
Buiten het feit dat dit soms een beetje als een pastiche klinkt op het genre vind ik het ook te gelikt, too funky for my shorts. Moet hier ook wel eerlijkheidshalve aan toevoegen dat ik over het algemeen geen fan ben van funk en dat het al van goede huize moet komen wil het me bekoren. Wat mij betreft een album dat je gerust aan de kant kan laten liggen wegens veel andere en boeiendere releases.