Zack Mexico - Get Rich and Live Forever (2015)

1 stem

6. Bless the Dead (2:24)
  7. To Overcome (6:43)
  8. All in All (6:28)
avatar van E-Clect-Eddy
Op Discogs slechts als Indie Rock bestempeld maar er is hier meer te horen, zoals Psychedelic Pop, Psychedelic Rock, Experimental, door een groep met meerdere multi-instrumentalisten. Ingetogen nummers waarin van tijd tot tijden even uitgehaald wordt. Een band met twee drummers aldus hun bio.

In het kader van: ze staan binnenkort op een podium in Nederland dus eens aanhoren wat het is.

avatar van E40
E40
E-Clect-Eddy schreef:

In 2016 ook gelimiteerd op vinyl uitgebracht, een 300 ex., op het label WarHen.

Gisteren deze geweldige liveband , met inderdaad 2 drummers , gezien als support van Future Islands.
Dit kan je beter niet missen.