Spock's Beard - Snow Live (2017)

Label: Radiant

1. Made Alive / Overture (5:40)
  2. Stranger in a Strange Land (4:32)
  3. Long Time Suffering (6:05)
  4. Welcome to NYC (3:26)
  5. Love Beyond Words (3:39)
  6. The 39th Street Blues (4:10)
  7. Devil's Got My Throat (7:24)
  8. Open Wide the Flood Gates (5:41)
  9. Open the Gates, Pt. 2 (2:57)
  10. Solitary Soul (8:30)
  11. Wind at My Back (5:35)
  12. Second Overture (3:31)
  13. 4th of July (3:04)
  14. I'm the Guy (4:33)
  15. Reflection (2:15)
  16. Carrie (4:24)
  17. Looking for Answers (5:26)
  18. Freak Boy (2:18)
  19. All Is Vanity (4:30)
  20. I'm Dying (5:02)
  21. Freak Boy, Pt. 2 (2:51)
  22. Devil's Got My Throat Revisited (2:06)
  23. Snow's Night Out (2:05)
  24. Ladies and Gentlemen, Mister Ryo Okumoto on the Keyboards (5:33)
  25. I Will Go (5:39)
  26. Made Alive Again / Wind at My Back (7:02)
  27. June (6:13)
  28. Falling for Forever (27:06)
avatar van MrEd63
Geweldig concert op bluray

avatar van meesterdch
Dit is zo ongelooflijk goed..... Ik heb hem vandaag eindelijk voor het eerst van begin tot eind kunnen luisteren.... Ik zit met tranen in mijn ogen terwijl de laatste noten van Made Alive Again/Wind at my back wegsterven..... WOW. Het zal ook wel een stukje nostalgie zijn. De eerste keer dat ik ze live in Tivoli Utrecht zag toen net 'Kindness of Strangers' uit was en ik 's avonds terug in Tilburg de hele nacht dat album heb zitten luisteren. De elektriciteit die destijds in de zaal hing, die voel je nu weer. Het knalt er muzikaal, geluidstechnisch en emotioneel uit. Ik denk niet dat er mij meer rest dan te gaan bidden dat deze bezetting nog eens samen nieuwe muziek maakt en in Nederland komt. Gaat niet gebeuren zou je zeggen, maar Neal heeft me inmiddels wel geleerd dat wonderen bestaan....

Goed concert met prima geluidskwaliteit. Met een heel mooie uitvoering van Solitary Soul.