Vandale - KanNieBale (2017)

Rock / Metal
Label: Into the Limelight

1. Perfecte Dag (3:05)
  2. Vecht (4:57)
  3. Terug in de Tijd (3:35)
  4. Zondebok (2:37)
  5. Pa (5:49)
  6. Ze Weet Wat Ze Wil (4:34)
  7. Wie Ben Jij (4:50)
  8. Betale (4:09)
  9. Tijd (3:24)
  10. Stilte voor de Storm (4:01)
  11. Onderstroom (4:41)
  12. Pa [Single Versie] (4:18)
MrB
Helaas zonde van de 13,50 euro

avatar van Rockfan
MrB schreef:
Helaas zonde van de 13,50 euro

Dat is wel erg radicaal....Verklaar je nader....
Ik heb hem nog niet gehoord maar het singeltje Bam doet wel het ergste vrezen...

MrB
Ik kende hun eerste twee platen; die zijn werkelijk goed ... boeiende teksten, ouderwetse hardrock

Maar deze plaat bestaat uit slappe teksten (ook slecht verstaanbaar) en treurige rock

avatar van Rockfan
MrB schreef:

Muzikaal klinkt het wel lekker maar wat betreft de teksten kan ik er geen oordeel over geven gezien ze niet te verstaan zijn net wat je zegt. Ben nog niet echt overtuigd. maar het wordt wel hoger dan een 1.5 igg Betale is enigszins een nummer wat in de buurt komt van de nummers op de eerdere albums