Inna - Nirvana (2017)

5. Hands Up (3:04)
  6. Nirvana (3:14)
  7. Don't Mind (3:14)
  8. Lights (2:32)
  9. Dream About the Ocean (3:10)
  10. Nota de Plată (3:15)

met The Motans

11. Cum Ar Fi (3:19)
  12. Tu și Eu (3:11)

met Carla's Dreams

avatar van NewYorkCityLight
Ik volg Inna al sinds zij naamsbekendheid kreeg dankzij het geweldige nummer 'Hot', en eigenlijk heeft zij mij in al die jaren nauwelijks teleurgesteld. In de jaren 2012-2014 bracht zij wel een reeks minder leuke nummers uit maar sinds 'Diggy Down' is ze weer terug op niveau en blijft zij dit niveau handhaven.

Op het vorige album stonden een aantal zeer leuke singles ('Diggy Down', 'Bop Bop', 'Yalla') die, zoals ik al eerder heb gezegd, makkelijk in West-Europe aan zouden kunnen slaan. Ik denk dat haar maatschappij er geen moeite in heeft gestoken om deze platen buiten Oost-Europa uit te brengen.

In 2016 kwam de single 'Heaven' uit, die vreemd genoeg de tracklist van dit album niet heeft weten te halen (ondanks dat het een dikke hit was in het thuisland). Jammer, want 'Heaven' is, op 'Hot' na, mijn favoriete Inna nummer geworden.

Van dit album zijn al de singles 'Gimme Gimme', 'Ruleta' en sinds vandaag 'Nirvana' uitgebracht. Alle 3 weer prima nummers. Ik heb begrepen dat 'Ruleta' officieel uitgebracht zal gaan worden in de UK dus ik ben benieuwd. Misschien horen wij het binnenkort ook op de radio langskomen. Van de 3 singles van dit album is dat ook wel het nummer met de meeste hitpotentie.

avatar van MIAB
Doorgaans luister ik graag naar Inna haar muziek. Dit album is van een redelijk INNA-niveau. Ik vind Hands Up en Nirvana de leukste nummers. Het album begin erg fijn, maar zakt enigzins weg. 3*

Ruleta --- 3,5
Heaven --- 3,0
Say It With Your Body --- 3,5
Fade Away --- 3,0

avatar van Emile93
Nirvana blijft een van mijn favoriete nummers van Inna! Briljant nummer! De rest is niet zo interessant...