Graceless - Shadowlands (2017)

Label: Raw Skull

1. Shadowlands (5:41)
  2. Legions of the Fallen (4:39)
  3. Slashed and Served (4:24)
  4. Heroin Filled Veins (3:26)
  5. Sumerian Flames (6:21)
  6. We Will Be Gods (4:44)
  7. Die on Demand (4:47)
  8. Iron Tears (4:22)
  9. When the Last Light Fades (6:50)
avatar van Kondoro0614
Vrij neutrale Death Metal van Nederlandse bodem. De heren wisten niks verrassends in hun muziek te gooien waardoor de klank vrij standaard bleef en het album nergens echt pieken heeft. Leuk om naar te luisteren maar de eentonigheid slaat gauw in na het derde nummer en dan is die 45 minuten aardig lang. Per toeval eigenlijk op de band gestuit, leuk om eens gehoord te hebben maar daar blijft het wel bij. De vocalen zijn prima, heerlijke Death Metal stem alleen zoals ik al zei is het algemene plaatje niet bijzonder genoeg om mee te lopen met de 'grote' jongens.